كفتة الدجاج بالبطاطس ،مع الشرح والصور
المقادير :
دجاجة مسلوقه وخاليه من العظام ( انا افضل الصدور )
2 بطاطس متوسطه الحجم مسلوقه
3 بيضات
نص كوب بقسماط
ملح _ فلفل
زيت للتحمير
الطريقه:
نضع الدجاج في الفرامة ونفرمها بالشكل هذا
ثم نضع البطاطس ونضرب ..
ثم نضع البيض و الملح و الفلفل و نضرب ..
ثم نضع البقسماط و نضرب ..
[center]
ممكن تحتاجين شوية بقسماط زيادة حسب الحاجة ،
حتى يصبح المقدار شكله هكذا ..
نشكله بالشكل الي نبغيه من الشكلين اللي في الصوره
ثم ندحرجهم في البقسماط هكذا..
ندخله الثلاجه ربع ساعه و بعدين تقوم بتحميره في زيت غزير
وأخيرا يقدم بالشكل هذا معاه سلطه زبادى او حسب ما نبغى
وبالهناء والشفاء والعافية
منقول