طبعاً مش هقولكم يعني......الفراخ دي أنا دايماً بعملها...وبحد طعمها يجننننننننننننننن
أولا احضري فرخه و قسميها الى 8 قطع او اكثر و ان كان بها جلد فلا تنزعيه ثانيا قومي بعمل قطع عرضى فى كل قطعة من قطع الفرخة حتى تتشرب التتبيله ثالثا قومي بغسل الفرخه جيدا و بعد ذلك انقعيها لمدة لا تقل عن 16 ساعة في التتبيلة الاتيه ماء بصل ، ثوم مفري ، ملح ، فلفل اسود ، بهارات ، كسبرة ناشفة(ممكن تستغني عنها) ، سماق(ممكن تستغني عنه) ، ليمون ، خل..2بيضة..علبة او اتني زبادي...وزنجبيل لاااااااااااااااازم..... هو دة اللي بيدي الطعم الحريف والمهم بقي......علبة كورن فليكس صغيرة وتفضيها وتدقيها بكعب كوباية بس مش قوي يعني.
رابعا : بعد مرور الوقت المحدد قومي باحضار الاواني الاتيه الاناء الاول به دقيق قمح ابيض عادي الاناء الثاني به بيض مخفوق عليه قليل من الفلفل الاسود الاناء الثالث به الدقيق الابيض ( دقيق القمح ) ثم بعد ذلك نضع الفراخ فى زيت متوسط الحرارة و على نار متوسطة حتى تنضج ملحوظة لا تزيدي من النار على الفراخ حتى يتم النضج و يحمر الوجه و بالهنا و الشفا
أم حبيبة الرحمن مراقبة الاسرة السعيدة
عدد الرسائل : 1742 رقم العضوية : 19 توقيع المنتدى : تاريخ التسجيل : 08/01/2008